Sovelluksen asetusten ottaminen käyttöön toisella tietokoneella

Kun olet määrittänyt Kasperskyn tietyllä tavalla, voit sen jälkeen käyttää asetuksia toisessa tietokoneessa. Näin Kaspersky määritetään samalla tavalla molemmilla tietokoneilla.

Kaspersky-sovelluksen asetukset tallennetaan määritystiedostoon, jonka voit siirtää toiselle tietokoneelle.

Kaspersky-sovellus asetuksien siirtämisessä toiselle tietokoneelle on kolme vaihetta:

1. Tallenna Kaspersky-.sovelluksen asetukset määritystiedostoon.
  2. Siirrä määritystiedosto toiselle tietokoneelle (esimerkiksi sähköpostitse tai siirrettävää asemaa käyttämällä).
  3. Tuo määritystiedostossa olevat asetukset Kaspersky-sovelluksen toiselle tietokoneelle asennettuun kopioon.

Asetusten vienti

Asetusten tuonti